суббота, 25 января 2020 г.

Moliūgų pyragas - visi receptai Maistas 15min lt

Moliūgo košė Nidos receptai

Moliūgų košė - receptas Gaspadine lt

https://sekspazintis.givemedate.net/2019/12/10/merginos-be-liemeneliu-labos-nakties/ Viską dėti į puodą, berti druską, cukrų, aliejų, padažą ir troškinti apie 40 min., kai moliūgo gabalėlio sienelės ima irti, supilti actą, po to būtinai maišant užvirti. Džemas tooooks skanus, kad iki dabar negaliu patikėti, kad taip pigu jo pasigaminti, juk dažniausiai kokį moliūgą gaunam iš gerų kaimynų (kaip aš šiuo atveju), senelių ar patys užsiauginame savo daržinėje, o jie taip gerai dera, kad neįtikėtina.Taigi paragavus jo pirma mintis - mmmmmm. Skoniu nenusileidžia mano mėgstamai bulvių košei, tik lengvesnė:) REIKIA moliūgo ir bulvių (po lygiai arba bulvių šiek tiek daugiau). Trinta moliūgų sriuba - skanus ir sveikas patiekalas. Svarstyklių ženklo atstovai turėtų vengti maisto su aštriais prieskoniais. Svajojau apie… japonišką maistą:) Aš juk grįžusi iš Japonijos visiškai nespėjau pasimėgauti gaminimu savo virtuvėje, kaip reikiant išmėginti parsivežtą ryžių virimo aparatą, ir skoniais vėl pakeiauti po Tekančios Saulės šalį…. Moliūgas - skani ir naudinga daržovė. Receptai žiemai su moliūgais - Skanūs patiekalai iš daržovių žiemai. Bulves ir moliūgą supjaustykite stambiai, sudėkite į verdantį vandenį, taip pat sudėkite neluptas česnako skilteles bei krapų šakeles. Išvirkite. Išimkite krapus ir česnaką, sutrinkite viską į košę. Troškinkite 10 minučių. Įpilkite aliejaus, citrinos sulčių ir virkite dar 1-2 minutes. Dienoraštis yra labai paprastas, nėra įmantrių, profesionalių foto, ilgų apetitą ir fantazijas žadinančių įžanginių žodžių, tačiau viliuosi, kad gausite tai ko užsukote:). Tada išgriebiami, nusausinami, sugrūdami, įpilama pieno, įdedama 60 g sviesto, suberiamos manų kruopos, cukrus, druska ir masė verdama ant mažos ugnies. Tada vandenį nupilti, moliūgus sugrūsti ir užpilti pienu. Įdėti sviesto, suberti manų kruopas, įberti druskos ir cukraus ir pavirti kelias m. Kadangi savaitgaliai ir ypatingos progos yra mano laikas pasilepinti rimtais saldumynais.

Moliugu Kose

Nuluptus supjaustyti gabalėliais, užpilti tiek vandens ir virti emaliuotame inde, kol suminkštės. Nuluptą ir išvalytą moliūgą supjaustome kubeliais ir apverdame truputyje vandens. Prieš kelias dienas važiavau pavargusi po darbų namo, ir tai buvo viena iš tų dienų, kai žinojau, kad vakare tikrai neužteks tik arbatos puodelio. Nesupratau kam tas vynas,ka jis suteikia sioms darzovems?????Verdu moliuga,supjausciusi gabaleliais,idedu pora morku,pora bulviu,pakepinta dideli svoguna,prieskoniu ar darzoviu sultinio kubeli.Verda max pusvalanduka,o tada telieka blenderiu sutrinti isvirusias darzoves.Papuosiu petrazoliu sakele ir nepilu jokios grietineles,jokiu miltu,jokio sviesto.Tai vadinu sriuba be papildomu kaloriju.Ji. Moliūgų ir bulvių piurė buvo malonus atradimas. Grūdų košė – geriausias pusryčių pasirinkimas- lengvai virškinama, suteikia energijos ir sotumo. Dalį vandens nupilame (aš šlakelį palikau) ir su blenderiu sutriname į tyrę. Vištienos sparneliai su dribsnių koše ir moliūgų padažu. Apvirti nedideliame kiekyje vandens, kol suminkštės. Moliūgo košė – tai patiekalas iš mano vaikystės ir iš mano mamos (o gal net močiutės) namų receptų kolekcijos. Norėjau dar ir kažko saldaus prie arbatos. Tikras vitaminų lobynas, o kiek gardumynų galima iš jo pagaminti.

Moliugu Kose

Ingredientai: moliūgas – 500 g; manų kruopos – 2-3 v. šaukštai; pienas – 0,5 stiklinės; sviestas – 70-80 g; cukrus, druska – pagal skonį. Gaminame. Moliūgų košė su pienu. Moliūgą nulupame, išskobiame sėklas, supjaustome kubeliais, dedame į puodą su vandeniu ir verdame apie 10 minučių.. Išvirusį moliūgą nusunkiame, dedame. Jei reiktų rinkti savo kulinarinių receptų kraitį ar sudarinėti namų firminių receptų sąrašą, moliūgo košė neabejotinai užimtų vieną pirmųjų pozicijų. Košė tiekiama užpilta tirpintu sviestu. Skanaus. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Suberkite žalumynus ir sutrinkite su trintuvu. Renata Ničajienė („Sezoninių skanumynų istorijos“): Kepiniai su moliūgais dažniausiai būna dviejų tipų: tie, į kuriuos moliūgas įtarkuojamas šviežias, ir tie, kuriems panaudojama iš anksto paruošta moliūgų tyrė. Šiam reikia būtent moliūgų tyrės. Moliūgą nulupkite, pašalinkite sėklas ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Moliūgų ir bulvių duetas yra puikus! DELFI - Moliūgas - daržovių karalius - ir kas išdrįs dėl to ginčytis. Tad skelbiame konkursą - „Mano gardžiausias moliūgo patiekalas!“ Gaminkite, vaišinkitės ir laimėkite malonų vakarą teatre! Moliūgo minkštime yra kalio, kalcio, magnio, cukraus, geležies druskų, vitaminų C, B1, B2 ir PP, provitamino A. Pirmiausia nutariau išbandyti moliūgų džemą, kuris mus, švelniai tariant, pritrenkė. Idėją užmačiau SM.Pati darydama viska dėjau "iš akies", bet surašysiu šaltinyje pateiktus kiekius, kad būtų galima geriau įsivaizduoti apie ką čia viskas. Moliūgą nuplauti, nulupti, išvalyti sėklas ir supjaustyti, išvalyti papriką, supjaustyti kubeliais. Man šis receptas yra pats greičiausias, nes nereikia iškart lupti ir smulkinti moliūgo, o tiesiog jį perpjauni į kelias dalis ir likusį darbą padaro orkaitė. Moliūgų tyrės panaudojimo galimybės beribės - virkite iš jos sriubą (ji bus daug daug skanesnė negu iš virtų moliūgų). Graikiško jogurto pagardas su agurkais ir bazilikais Vieną agurką atidėkite patiekti. Gairės: košės receptas, košė, receptas su moliūgais, moliūgų košė, kalakutienos troskinys, moliugo kose, ryziu kose su moliugu, ryziu moliugo kose su medumi, ryziai su moliugais Komentarai (2). Pasidalinsiu- netikėtai užtikau: “Used by the Mayan Indians to embalm their dead and by the Aztecs in their chocolate drinks, Allspice (Pimento dioica) was reportedly discovered by Christopher Columbus in the late 15th Century, when he was searching for new sources of pepper. Sveiki atvykę į virtuvės fėjos kulinarijos dienoraštį. Šis dienoraštis skirtas pasidalinti savo aistra su Tavimi, kuris mėgsta gaminti ir smagiai praleisti laiką jaukioje namų aplinkoje. Soros košė – sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius Maža porcija Vidutinė porcija Didelė porcija Produktai – sudėtinės dalys Svoris Svoris Svoris Sorų kruopos 50g 75g 95g Moliūgo minkštimas 250g 270g 280g Druska 0.5g 0.5g 1g Cinamonas 1g 1g 1g Kcal porcijai: 225 317 390 […]. Gairės: skani košė, sveika košė, moliūgų košė, Virti, Košės, tyrės, Daržovių košės, tyrės, Manų košė, manu kose su moliugu, manu kose su moliugais, moliugu kose su manais, moliugu ir manu kruopu pyragas, skani moliugu kose receptai. Visi žinome, kad Svarstyklės (nuo rugsėjo 24-osios iki spalio 23-iosios) – pats nestabiliausias Zodiako ženklas, todėl tuo periodu gimusių žmonių maiste turėtų būti daug natrio fosfato ir vitaminų A bei E. Dėkite į vidutinio kaitrumo mikrobangų krosnelę 8- 10 minučių. Įpusėjus laikui pamaišykite. Sviezio moliugo neturejau, teko pasitenkinti nuo anksciau orkaiteje kepto moliugo likusia “moliugiena”:). Nedejau tik cukraus ir kepimo milteliu, nes maniskis ir taip labai saldus buvo, plus valgiau su uogiene. Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką "Sutinku" Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Moliūgų tyrelė – tinka kūdikiui nuo 6 mėnesių. Nulupto moliūgo reikės 150-200 gramų. 1 būdas: Perpjauname moliūgą per pusę, išimti sėklas. Moliūgą supjaustyti mažais gabalėliais, užpilti penu ir virti. Moliūgus nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sparnelių marinatui skirtus produktus susmulkinkite, sumaišykite. Įtrinkite marinatu sparnelius. Paruošimas. Viskas daroma panašiai kaip bulvių košei, tik vietoj pusės bulvių dedame moliūgo.Taigi: pirmiausia nuskutame/nulupame moliūgą ir bulves bei supjaustome panašaus dydžio gabalėliais (aš pjaustau nedideliais stačiakampiais, kad greičiau išvirtų). Ingredientai: Moliūgai - 500 gramų, Sviestas - 50 gramų, Pienas - 0.5 stiklinės, Manų kruopos - 2.5 valgomojo šaukšto, Cukrus - 1.3 arbatinio šaukštelio, Druska - 1 žiupsnelis, Sviestas - 50 gramų. Moliūgą perpjaukite pusiau ir išimkite sėklas. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite perpjautą moliūgą nupjautąja dalimi į viršų. Į kiekvieną moliūgo ertmę įpilkite po pusę stiklinės vandens ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie valandą, kol …. Moliūgą nulupame, išskobiame sėklas, supjaustome griežinėliais ir apverdame vandenyje, kol suminkštėja. Tuomet sudedame pjaustytus obuolius ir dar paverdame, kol obuoliai sutirštės. Mediniu šaukštu gerai sutrinti, pridėti cukraus, truputį druskos ir vis maišant berti manų kruopų. Milda, Ramune, Aušra, nesuprantu, kaip gi čia taip yra, kad nei vienai iš Jūsų nepavyko 🙁 Keksą kepiau tik vieną kartą – konsistencija gavosi grietinės tirštumo, keksas iškepė idealiai – ir jis buvo toooks geras, kad nedelsdama receptu pasidalinau. As bekepdama niekam neduodu 🙂 kepu ir sudedu i puoda su storu dugnu, jie ten dar pasunta, dakepa ir lieka karsti, valgo visi kartu. 🙂 Prie siu blynu labai tinka varskes padazas: pakelis varskes, saukstas grietines, keli saukstai pieno arba/ir kefyro (iki skystokos grietines konsistencijos), druskos ir smulkintu krapu, galima itarkuoti raugintu agurkeliu.

Комментариев нет:

Отправить комментарий